Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos vagyok, arcon,...

Pattanásos vagyok, arcon, háton, néha fenéken és combon is. Szeretnék szoliba járni, mert azt mondták az jó rá. Milyen időközönként és hány percre menjek?

Figyelt kérdés
Nagyon fehér bőrű vagyok, és félek a szolitól (a bőrrák, és a bőr gyors öregedése miatt). Hetente hányszor, és hány percre menjek, hogy még egészséges legyen?
2010. febr. 1. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hetente 1x, maxium 5-10 percre. De lehet, hogy a 10 már sok.
2010. febr. 1. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem inkább menj bőrgyógyászhoz, illetve a bőrradír is sokat segít
2010. febr. 1. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, és inkább próbálj meg egészségesebben enni,és valami jó bőrápolót használni mint a szolárium. Első voltam.
2010. febr. 1. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem ezt, mert ez az utolsó esélyem, mindent kipróbáltam, bőrradírok, agyag és élesztő pakolások, sörélesztő tabletta, Vichy arctisztítók, gyógyszertári krémek, bőrgyógyász is meg volt már. Semmi változás. Fogamzásgátlót nem akarok szedni, mert gyereket szeretnék a közel jövőben.
2010. febr. 1. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlótól pedig elmúlna, lehet csak pár hónapig kéne szedned, barátnőm is csak 3 hónapig szedte és eltűntek a pattanásai. Aztán abbahagyta és már csak ritkán jön ki 1-2, az már semmi.

És ha orvossal beszéltél akkor miért hiszed el még mindig ezt a NAGY butaságot hogy a szoli segít? Nem segít semmin sem hanem még lassabban gyógyulnak majd a "sebek", és talán a nyomuk is jobban meglátszik majd. Plusz a fehér bőrödön megjelenhetnek pigment foltok, szeplők is, szóval csak ronthatsz a helyzeten.

Egészséges kajákkal próbálkozz először is, tudom nem egyszerű olyat találni se, de lehet ez is segítene. Sok vizet igyál. Ne kenj mindenféle jónak reklámozott csodaszert se magadra, inkább csak víz és babaszappan reggel és este. Sminket is felejtsd el. És sose vakard el a pattanásokat, ha lehet hozzájuk se érj. Nekem ezek segítettek... persze nem 2 nap alatt, de kitartónak kell lenni.

Ja még próbáld meg hogy bekened mézzel a pattanásokat, leragasztod egész estére és állítólag elmúlik. Bár ezt nem próbáltam, de többen is mondták hogy jó.

2010. febr. 1. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Túlzás, hogy beszéltem az orvossal, rám nézett adott egy receptet és kizavart. Nem kérdezett, nem volt kíváncsi semmire.

Nem éri meg nekem a fogamzásgátló, nagyon ellene vagyok. Szoláriumba sem akarok járni, csak ha nagyon muszáj és tényleg nincs más lehetőség. Úgy érzem egészségesen élek, eszek zöldséget, gyümölcsöt.

2010. febr. 1. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Már többször leírtam az oldalon ,hogy saját tapasztalatból írom a méz ilyen téren csodaszer! kenj ragtapasz nem ragadós részére egy keveset majd tedd fel estére.Reggel már észre fogod venni a változást pár nap és el is múlik.
2010. febr. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!