Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Allerigás vagyok a zselére,...

Allerigás vagyok a zselére, és a porcelánra is, nem tudom, hogy mit kéne csinálni!?

Figyelt kérdés
Idén márciusban jött ki először, nem is fogtam fel, hogy a műkörömtől lehet, de mikor köv. hónapba visszamentem frissíteni a körmöm, akkor még durvabban kijött. aztán tartottam egy kis pihit, és idén októberben mentem vissza a körmösömhöz, kipróbáltunk mindent, azt hittem először, csak a 2Mbeauty-re vagyok allergiás, úgyhogy kipróbáltuk a Crystal Nailst, késöbb jött ki az allergia, és nem is nagyon durván, köv. hónapban újra visszamentem frissíteni, megint csak crystal nails-el dolgozott, de sokkal durvábban kijött, úgyhogy most legutóbb mikor visszamentem, akkor csak porcelánt raktunk fel, és örültem is, hogy egész nap nem jött ki, de éjszaka 1-2 körül arra ébredtem , hogy iszonyatosan viszket és fáj :( ma már gennyedzik is az egyik körmöm. :( nem tudom mit csináljak, mert az én körmöm, nagyon gyenge, és ha kicsit megnől így erősítés nélkül, egyből letörik, meg jobb szeretem ha van műkörmöm, mert szép.. :) úgyhogy ha tudtok valami jó ötletet, légyszi segítsetek :)
2014. dec. 12. 09:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nekem sokkal szimpatikusabb a szépen karbantartott természetes köröm. Ha nagyon gyenge vegyél rá erősítő lakkot.De a legszebb úgy lesz ha mindig röviden tartod.
2014. dec. 12. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
hát ezt kérdezd a műkörmösödtől inkább. de szerintem ha ilyen durván allergiás vagy rá, hogy gennyedzik, akkor jobb nem kockáztatni, maradj a természetes körmöknél. szedjél vitaminokat és használj körömerősítő lakkokat. nem csak a 3 centis köröm tud szép lenni.
2014. dec. 12. 10:02
 3/12 anonim ***** válasza:
valószínűleg vitamin hiány miatt gyenge a körmöd. szedjél dm-es szépségvitamint. nekem már az első levél után erősebb lett a körmöm.
2014. dec. 12. 10:02
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

szeretem ha szépen megvan csinálva a körmöm, és 1 hónapig simán szép marad, csak lenő és frissíteni kell, a lakk meg max eg hétig bírja, mosogatok, takarítok itthon.... :/ de köszi, a válaszokat :) sajna a műkörmösöm sem tudja rá a választ, inkább csak kísérletezünk, mindíg másal, hátha valamit bírna a bőröm :/

2014. dec. 12. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire H****LYE????? jobb szereted, ha van műkörmöd, mert szép? gratulálok, bizztos megéri a többezer forintot, hogy ömöljön a kezedből a genny, meg fájjon meg viszkessen, gyönyörű szép lehet... komolyan mondom, ha ennyire ostoba vagy meg is érdemled
2014. dec. 12. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Mivan faj hogy van többezer forintom mukoromre? :D hejj koccolj innen :)
2014. dec. 12. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Mit kell csinálni aranyom?? Na mit?? Nem kell műkörmöt rakatni!!! Tádám. Van sajátod? Szerintem van. Ennyi. Különben is a műkarom ocsmány gusztustalan, ha ennyi sok pénzed van babám amivel itt te hencegsz, az a sooooksoook max 5000 forintod havonta, akkor inkább költhetnéd azt művelődésre, mint arra, hogy lerohadjon a kezed a műcsicsa körmeid alatt na szeva
2014. dec. 12. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát angyalom, egyetlen megoldás van: meg kell próbálnod műköröm nélkül boldogan élni. Tudom, hogy nektek ez nagyon nehéz, és hatalmas probléma, de azért próbáld meg.
2014. dec. 12. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:
jaj ne bántsátok már! én se látom sok értelmét a műkörömnek, de azért nem kell így nekiesni szegénynek.
2014. dec. 12. 15:20
 10/12 A kérdező kommentje:
de nagy emberek vagytok, hogy arc és név nélkül dumáltok nekem :D
2014. dec. 12. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!