Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hidratálót javasoltok...

Milyen hidratálót javasoltok vegyes bőrtípusra? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

A napokban a Helia-D krémet használtam, normál bőrre való, de az a bajom vele, hogy miután vékonyan felkenem, bár beszívódik, de csillog-villog, fénylik tőle az egész "burám". Sztem ez nem teljesen normális...

Tudnátok valamit ajánlani? Hol nézzek szét? Hidratálót lehet kapni gyógyszertárban, vagy ez a drogériák hatásköre?

Valami olyan kéne, ami szépen beszívódik, mattos hatást kelt....

Létezik ilyen?

2010. febr. 1. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
vichy normaderm.
2010. febr. 1. 15:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez miben jobb mint a többi Nivea, Garnier stb, azonkívül hogy ezek agyon vannak reklámozva?

A Vichy kevesebb mesterséges anyagot tartalmaz?

2010. febr. 1. 15:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Most látom csak hogy a Normaderm 4000Ft körül van...maradnék inkább olyan 1500Ft alatt ha létezik olyan...
2010. febr. 1. 15:32
 4/9 anonim válasza:
Aloe Moisturizing Lotion
2010. febr. 1. 15:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném ,hogy nem csak hogy vegyes bőrtípusom van, hanem elég problémás is a homlokom tájékán...
2010. febr. 1. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:

szia!

neked akkor nem vált be a helia d? melyiket használtad a fekete dobozosat vagy a fruitosat?milyen az illata?

teafaszappant próbáltad már nem kell a bőrt agyonkenni tonizálni.én gyógynövéynes szappant használok de leht hogy majd veszek teafásat mert azt mondják hogy az nagyon jó.írj a krémről létszi

2010. febr. 1. 16:40
 7/9 A kérdező kommentje:

ezt nyomatom: [link]

Nem is tudom..eper, vagy rózsaillat...ilyen rózsaszínes a krém...

2010. febr. 1. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
oh pont iylet szeretnék venni ,:/ hoyghogy zsíros lezs tőle abőr? neked t-vonalban zsíros vagy az egész arcod?
2010. febr. 1. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem általában az orrom és a homlokom szokott fényleni...aztán vettem ezt a Helia-D krémet. Reggel bekenem vele a homlokom mosakodás után, és bár beszívja, de egész nap csillog és fénylik a homlokom...biztos jó hidratáló, csak nem az én bőrömre....
2010. febr. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!