Lehetséges, hogy a hajamat nem fogja befogni a szőke festék elsőre? -barna a hajam-
Nemhogy elsőre, soha nem fogja befogni.
Sötét hajat nem lehet világosabbra festeni. Csak szőkíteni lehet.
Attól függ mennyire sötét a hajad, lehet le kell majd szívatni! Ha mégsem, akkor megeshet, hogy szőke helyet sárga lesz a hajad.
Szerintem a fodrászodat kellene megkérdezned!
leszívatni nem szeretném :S
más megoldás?
Hát en rácáfolnek erre. az en hajam eredetileg sötet barna, majdhogynem fekete, es en folyamatosan festettem szőke hajfestekkel hát nem kellett 5 hóna es máris szőke lettem. Sose volt szivatva se hidrogeneztetve! en Londa colour Natural festeket vettem mindig. Es így egyre világosabb lett, nem utolsó sorban a hajvegem se ment tönkre! Jah es meg annyit, h magamnak festettem, anyukám segített hátul, ahol nem láttam, szóval nem fodrász ügyeskedett.
Szerintem ha te is így csinálod, jó kis szöszi lesz a hajad fel even belül!
Sok sikert!Remelem segíthettem!
hát szőke nem leszel
de ijen narancsos fejed tuti hogy lesz ha szőkited
nemfogja befogni..
csakakor h ha szőkítőporral kiszőkíted :S
az 1ik ismerösömnek is barna a haja, kiszökitetett 1 tincset de az az egy tincs olyan vékony lett mint a p*csa :|
szóval szerintem ne akarj szőke lenni :)
Én is tudok egy ellenpéldát.
Anyum szőke,mindig itthon festi a haját, és amikor jött a következő hajfestés ideje akkor egy barátnőnk a világosbarna hajával azt kérte, hogy fessünk 1-2 tincset "melírt" a hajába,mert neki tetszik, de ehhez nem akar külön festéket venni,meg fodrász,stb..
És láss csodát befogta. Előtte soha nem volt festve a haja, eredeti állapotára festettünk szőkét. Nem tudom milyen márkájú volt, csak azt hogy rossmannban vettük,normális dobozos festék.
Ennyit tudok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!