Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használta már valaki a Kerasta...

Használta már valaki a Kerastase Densifique hajsűrítő ampullát?

Figyelt kérdés

Engem már jó ideje zavar a kopaszodás.. 24/F

Ez a készítmény " elvileg " kifejezetten hajsűrítésre lett készítve, nem csak nők hanem nekünk férfiak számára is.

De hogy mennyire igérétes arra nagyon kíváncsi lennék, ugyanis feleslegesen nem szeretnék kidobni a kukába 90 ezret -.- és várni 3 hónapot a semmire.

Igazából nem tudom hogy mennyi a különbség a Kerastase Densifique és a Vichy dercos neogenic ampullái között.

Mert ha ugyanaz.. akkor véleményem szerint kidobott pénz és inkább nem vágnék bele..

Utóbbit próbáltam.. igaz nem csináltam végig a 3 hónapos kezelést.. anyagi okok miatt 1 dobozzal használtam el + a hozzá tartozó sampon de nem éreztem semmiféle javulást aztán egy kis utána járással bebizonyosodott.. hogy nem sok értelme van a dolognak.

Hajas Laci adott riportot egy tv műsorban és beszélt a termékről https://www.youtube.com/watch?v=FTaRpV4qfUE&feature=player_d..

emailben megkerestem mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet a dolog ez " hátha " segít valamit a problémámon, leírta a termék nevét.

Ha bárkinek van tapasztalata a Kerastase Densifique ampulákkal kapcsolatban kérem ossza meg.

Főképpen férfi társaim tapasztalata érdekelne..

Előre is köszönöm mindenkinek.

2014. dec. 10. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt is legalább 3 hónapig kell használni rendszeresen hogy hatása látható legyen. A Vichy ugyanaz, és hatásos az is ha úgy és addig használod ahogy kell. A Kérastase is ugyanúgy 5% Stemoxydine-t tartalmaz, a Vichy is, szóval gyakorlatilag a kettő ugyanaz.

Gyógytea főzetekkel már próbálkoztál egyébként? Meg Herba Vita hajszesszel és a többi hasonló? Olcsó cuccok és jó pár embert ismerek akinek segítettek ezek is.

2014. dec. 10. 01:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Próbáltam igen bánfi hajszeszt 3 éve hazsnáltam vagy 2 hétig.. végül is nem tudom hogy használt e volna de olyan büdös volt hogy mindenképpen leálltam a használatával.

Fórumokon olvastam tapasztalatok alapján ezek általában inkább nőknek használnak.

Nem mondom hogy nem hatásosak de szerintem nekünk fiúknak felesleges pénz kidobás..

Aztán nem foglalkoztam vele persze tovább romlott ahajam állapota mára már sajnos nagyon megritkult 24 éves fiatal férfi létemre ami eléggé bánt..

tavaly elkezdtem minoxidilt használni 1 hónapig.tulajdonképpen talán jobban ártott mint használt.. részben féltem hogy a maradék hajam is elmehet mert elhamarkodottan döntöttem.

Másrészt pedig nem tudom eldönteni hogy tényleg örökletes e kopaszodásom vagy.. valami belső oka lehet.

Gondolkodtam még itt mindenféle egyéb módszeren de annyi féle szer van hogy igazából nem látom már értelmét ezekre költeni.

Próbálkoztam még varga hajcseppekkel is.

Most a Helia D-n is gondolkodtam.. csak úgy voltam vele hogy ha már.. a neogenic nem használt akkor az se fog.

Igaz egyik kúrát sem csináltam végig.

jelenleg Mane hajerősítőt használok.. ezzel legalább.. optimális eredményt tudok elérni.

Ha nem vágok bele a kerastase termékbe akkor valószinű hogy maradok a hajerősítős módszernél.

Aztán valahogy összeköhögöm a hajbeültetés árát.. ami rettenetesen drága.. szeretném kikerülni..

Nem álmodozom tudom hogy nem lessz olyan már mint 16 éves koromban de ha a hajam kb 3 évvel ezelőtti állapota vissza állna.. azzal tökéletesen elégedett lennék.

Neked van valami személyes tapasztalatod? vagy tudsz olyan fiút férfit akinek használt valamilyen termék? feltételezem lány vagy :)

Köszönöm a válaszod :)

2014. dec. 10. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Az index.hu-n van egy ilyen topik: "mit tudtok a hairgainről" Itt sok mindent próbált ifjak írnak tapasztalataikról. Erről speciel nem olvastam.
2014. dec. 12. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én férfi vagyok 40 éves. :) Hasonló cipőben jártam mint te, akár én is írhattam volna a leveled. Kipróbáltam mindent, amit csak találtam és rendesen nemcsak félig meddig. A méregdrága cuccok nem hatottak, nyugodtan mondhatom csak a reklámjuk jó, pénzkidobás az egész. Az olcsó gyógynövényesek lehet, hogy valamire jók, de férfias kopaszodásra biztos nem. A minoxidil és társaitól mindenkit messze óvnék. 10%-os arányban ér valami, de ilyen formában nálunk tiltott és nem véletlen. A hatása látványos, de csak addig, amíg használod és nem leszel allergiás rá, ami csak idő kérdése, amikor abbahagyod akkor vissza kerülsz oda ahonnan kezdted csak azzal a különbséggel, hogy totál tönkre vágtad a hajhagymáidat, kvázi többet nem lehet velük kezdeni semmit. A mi viszont bevált az a Sentiree hair master, ez a neve ellenére magyar. Sok mindent írnak, hogy mi mindenre jó, hogy az igaz vagy sem nem tudom, ami viszont biztos, hogy a kopaszodást nem csak megállítja hanem vissza is fordítja. Másfél éve használom napi kétszer, az első pár hónapban csak a meglévő hajszálaimat éreztem vastagabbnak, a 4. hónapnál már megjelentek apró nagyon vékony kis pihék ezek azóta is szép lassan erősödnek. Nem tudom menyit fog még javítani azt írták, hogy ha van még hajhagymád azt mind rendbe hozza, csak az a kérdés mennyi maradt még meg. Most kb. megint annyi hajam van mint 30 évesen, ha előbb találok rá talán még több lenne. Te fiatalabb vagy nálam ezért biztos, hogy többet visszahozz a hajadból csak használd rendesen. Ja itt a link: [link]

2015. jan. 10. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom brutál sok terméket kipróbálták, és még ennél is több pénzt költöttél ezekre a termékekre, gondolom eredménytelenül.

Nem kritikaként, de ennyi pénzből gyakorlatilag a hajátültetésed fele meglett volna.

Emellett egy hajhullás elleni szert nincs értelme 3 hónapig használni. Kell legalább 6-8 hónap, mire le lehet vonni valamiféle következtetést, hogy hatott -e vagy sem, sőt ajánlatos a 10-12 hónap. Abban azonban biztos vagyok, hogy ezek a drága kozmetikai szerek nem érnek semmit sem. Nőknek esetleg, akik hajhullása teljesen más eredetű mint a férfiaké.

Amit egy válaszoló írt az index fórummal kapcsolatban az jó szívvel tudom ajánlani, ott találni fogsz pár gyógyszer nevet, illetve anyag nevet, amelyet külsőleg, belsőleg alkalmazva, megfelelően kombinálva szép eredményeket el lehet érni, és gyakorlatilag havi 10ezerből akár meg is lehet oldani. Emellett ajánlom a külföldi fórumok folyamatos böngészését, hairloss talk, stb. ott naprakész infókat szerezhetsz be. Gyógyszerészek, orvosok, lelkes kísérletező emberek írkálnak oda, szerintem abszolút megbízható, mivel nincs mögötte vállalat, üzleti érdek.

2015. febr. 14. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!