V alaku hajat szeretnek vagatni.!?
Figyelt kérdés
Nagyon regota egyenes es mar unalmas. Honnan tudjam hogy jolalna e? vagy ha megcsinaltatom es nem all jol lehet ujra egyenes?.
vagy van szep hajvagas otleletetek?
2014. dec. 9. 20:01
1/4 anonim válasza:
nekem fokozatosra van vágva,hátul V -be és nagyon szeretem, szerintem érdemes kipróbálnod jól fog állni.:)
2/4 anonim válasza:
Nekem V-be volt vágva, csak "sajnos" már hosszú,és a fodrász javaslatára ki kellett egyenesaíteni, mert gyenge, vékonyszálú a hajam, és sajna a V legalja nagyon hamar feltörik. :( Én imádtam, és sokkal jobban néz ki szerintem mint bármi más.
3/4 anonim válasza:
A v formából újra egyenes is lehet persze, csak akkor meg fog rövidülni a haj. Hogy hogy áll? Szerintem semmit nem befolyásol az elölnézetből, hogy a hátadon hogy fekszik el a haj.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek :)
2014. dec. 10. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!