Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elektromos borotva vagy...

Elektromos borotva vagy hajvágó? Melyikkel lehet fazonra vágni szakállt?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a jobb szakáll rendbe tartásához?

Mariano Di Vaio szakáll stílust szeretnék és jól is áll csak nem tudom hagyományos borotvával úgy megcsinalni.

Illetve nem szeretem, ha megborotválkozok akkor teljesen csupasz az arcom ezért mindig jó lenne, ha lenne valami szakáll. Melyikkel lehet fazonra vágni szépen?

2014. dec. 9. 19:52
 1/1 anonim válasza:
Én is ilyen fazont hordok. Hajvágóval szoktam átmenni rajta. Az államnál hosszabbra hagyom, oldalt rövidebb. De igazából ezt te érzed hogyan lesz az igazi. Nem is veszek szerintem szakállvágót, erre a célra tökéletes a hajnyíró is. Elektromos borotvával -legalábbis enyémmel - csak csupaszra lehet, szval az forma igazításra marad, bár nekem nem sokat kell :)
2014. dec. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!