Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnek meg? Az arcom...

Mit tehetnek meg? Az arcom borzalmas, onbizalmam semmi. Jo pszihologust valaki tud? 17/lany

Figyelt kérdés

Tele vagyok sebes pattanasokkal mar jo par eve

A porusaim tagak,az arcom sebes pattanasos a pattanasom utan heges.

Alapozo nelkul szurke,halott az arcom

Dianille fogamzasgatlot szedek masfel eve,kicsit jobb tole a helyzet mint volt

De egyszeruen nem birom magam elviselni,gyulolom magam a baratnoim,az osztalytarsaim mind kicsi alacsony szep egyenes fenyes haju szep boru baba arcu lanyok

En egy 175 centia batar trampli allatt vagyok,szaraz gondor szoke hajjal kover eppenseggel nem vagyok de ugye csunya a borom

Ettol mindig szakadtnak es apolatlannak erzem magam,van baratom tobb mint egy eve szerinte szep vagyok folyton probal nyugtatni de magamnak nem felelek meg

Van hogy orakig sirok ea bezarkozom nem birom ha ramnez valaki ha eppen ilyen hangulatom van ugy erzem az utcan is mindenki bamul es osszebeszel h milyen nagy es ragyas vagyok

Es panikolni kezdek legszivesebben haza szaladnek es bezarkoznek

Mar reggel a buszrol fordulnek vissza

Van hogy utom magam az arcom a fejem mert annyira utalom magam.

Mindent probaltam mar kozmetikust gyogyszereket kremeket hazi praktikakat mezes citromos almas pakolasokat mindent

Szerintem pszihologushoz kene mennem

Az jot tenne ugy gondolom,segitene elfogadni magamat magamnak.

Mert hiaba mondja barki nemerdekel. Magamat kene elfogadnom valami terapia segitsegevel vagy ilyesmi

Szerintetek?

2014. dec. 8. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

nézd,én erre csak annyit tudok mondani,h nem jó ,h ha egy pszichológustól várod azt,amit Neked kell megtenned. ELFOGADNI magad. Ő lehet,h annyit tud tenni,h másképp lásd magad ,ez szép és jó ,igen,de akkor is neked kell legbelül ezt rendezned. Nagyon nehéz dolog ez, tudom..kicsit én is voltam így,de nem ilyen nagy mértékben.

Minden fejben dől el , ez az amit sokan mondanak,de nem használják. Ne egy terápiától,ne mástól várd a segítséget,lépj te. A külsőddel kapcsolatban amit csak megtehetsz ,azt tedd meg , sportolj , növeld a kitartásod. Csinálj olyan dolgokat,amiket szeretsz olyan helyen,ahol emberek között vagy. Szólíts meg olyan embereket ,akiket eddig még nem , tegyél próbát ,ne add fel !

Döntsd el ott fejben ,hogy képes vagy rá,menni fog,mert akarod , és nehéz lesz,de megcsinálod !!

2014. dec. 8. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el bőrgyógyászhoz.

A táplálkozásodról és a mozgásodról írnál egy kicsit? Mennyi vizet iszol egy nap?

2014. dec. 8. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Kozmetikus és fodrász megoldja a problémádat.
2014. dec. 9. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!