Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan hajgumi, ami nem...

Van olyan hajgumi, ami nem roncsolja a hajat?

Figyelt kérdés

Sajnos munkámból adódóan 8órán keresztül összefogott hajjal kell lennem. Nem rég dolgozok így, de már most látom, hogy szanaszét törte a hajgumi a hajamat.

Alapból javítani kéne a hajam minőségén, amivel próbálkozok is, de most egyre csak roncsolódik. Szeretem a munkámat, az eddigiektől sokkal jobban, egyedül itt van ez a rossz tényező.

Mit lehet tenni:(

22L

2014. dec. 7. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Puha anyagú, minél vastagabb és fém nélküli legyen. De ha szorosra fogod, teljesen mindegy, ha gyengusz hajad van, akkor úgyis megtörik. Esetleg próbáld variálni, lentebb-fentebb összekötni, befonni, csattal feltűzni, stb.
2014. dec. 7. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

IGEN TUDOK IS EGY SZUPERET LELOHELLYEL : a pinkpanda-n lehet kapni rózsaszín és kék színben egy magyar beauty gurunak nagyon bevalt

mert ő is hosszú hajú viszont nem olcsó de nem töri szét a hajad és nem kínszenvedés kihuzni

2014. dec. 7. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Gumi helyett felcsatolhatnád.
2014. dec. 7. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Van egy anyajegy a fejem tetején, így akárhogy próbálkozok, mindig beleakad. A fésülködés is kegyetlen..

de lehet valahogy még próbálkozok.

Egyébként a legvastagabb hajgumit vetrem meg, ami volt a boltba :D

Ha nem kéne emberekkel kapcsolatban lennem, akkor a kendőt választanám :D

2014. dec. 7. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
AZ első válaszolóval értek egyet, váltogasd a frizurádat... Legyen fonott, parketta is és simán tarkótól indulva is. Lehet copf vagy konty a fejtetőn, középen, vagy egészen alul is. Lehet hajfánkot is használni, akkor egyáltalán nem kell gumi. Hullámcsatokkal is rögzítheted, meg nagy csattal is. Ha nem egy helyen bántod a hajad örökké, nem fog annyit roncsolódni.
2014. dec. 8. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Előtte tegyél rá valami hajvégápolót(ahol összefogod oda is mehet,csak ne a fejbőrre)Kicsit száradjon meg,aztán fogd össze.De inkább lazán befonnám,alulra meg valami laza gumit.Vagy félig befonod,összegumizod.

Összecsatolni nem lehet?Esetleg hajpánt mögött se lehet szétengedve?

Milyen munka?Írtam volna,keress mást,én nem tetetném egy rohadt munka miatt tönkre magam(a hajamat főleg nem)De örülök hogy szereted.

Ha nem olyan munka hogy veszélyes lenne,akkor engedd szét néha szerintem pár hónap után.Megszokják.

Nekem is össze kellett volna fognom,eleinte úgy is volt, meguntam,aztán nem voltam hajlandó,csak néha.A munka egyáltalán nem indokolta hogy fogjam össze,elegem lett,senki nem szólt,ha megpróbálták volna,másnap ott se lettem volna.Persze nem emiatt nem dolgozok már ott.

2016. máj. 5. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Cukrászda volt, de otthagytam.. nem csak a hajam miatt, nem lehetett csak fehér felsőt, sötét alsót hordani, nyáron térd feletti nadrág tilos, smink csak minimális, a spirált már nem nagyon tűrték, körömlakk tilos, hosszú köröm vagy rövid/hosszú műköröm tilos. Magassarkú tilos, színes cipő, tornacipő, sportcipő tilos. Ebéd 11kor,utána este 7ig nem ehetsz. 8tól van a munkaidő este 7ig, az ebédszünet kb 10perc, a többi nem megengedett. Otthoni dolgokat mi intézzük (gyógszertár stb). Hétvégén mindig munka van, nem vehetsz ki csak évi 2 szabadságot amiben hétvége van. Május-szeptember között tilos a szabadság. Ezt 65.000 Ft-ért, amiben semmi támogatás, csak heti 1 sütemény ajándékba, amit ők választanak ki....(általában a legrégebbi süti).

4hónap után otthagytam. Azóta olyan munkám van, ami kötetlen napi 4-6óra (eredetileg 6 de lehet átpakolni), 90.000, karácsonykor 160, nettó. Imádom, abban vagyok amiben akarok

2016. máj. 6. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó ég, de kegyetlen egy munka... esetleg levegőt venni nem volt tilos...?
2023. szept. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!