Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy csinálhatnám meg megint...

Hogy csinálhatnám meg megint hullámosra a hajam?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit megáztam, ugye a hajam vizes lett és csodálkoztam, mert nagyon szép hullámos volt. Mivel már elég régóta kihúzom hajszárítóval egyenesre a hajam, nem is tudom már milyen hogyha simán megszárítom. De gondolom ilyen. De a kérdésem az lenne ,hogy hogyan csinálhatnám meg megint olyanra mint volt? Mert ha kifésültem akkor meg szállt össze-vissza meg ugye a hullámok sem maradtak olyan szépen. Meg mivel tegnap csak a hajam vége ázott meg ezért a szemöldököm felett teljesen egyenes maradt a hajam és csak onnantól hullámosodott. De ha meg megszárítom akkor gondolom a hajtövem is tiszta hullámos lesz. Szóval hogy csinálhatnám meg olyanra mint volt? Meg akkor hogy fésüljem ki? Mert kicsit kócos lesz akkor nem húzhatom végig rajta a fésűt, mert akkor meg kihúzom a hullámokat. Meg akkor csak a hajam tetejét vasaljam ki?

(Bocsi ha hosszú, meg kicsit össze-vissza írtam)

2014. dec. 7. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Hajsütővas

2.Hajmosás után ne szárítsd meg és ne is fésüld meg

3.Hajmosás után ne szárítsd meg, hanem miután megszáradt(és hullámos) fújd be hajsprével,várj egy kicsit és úgy fésüld ki.

De szerintem nem lesz kócos

2014. dec. 7. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak félig szárítsd meg, fésüld ki, és utána hagyd magától megszáradni. Ha kócos lesz, ritka fogü fésűvel bontsd ki, az kevésbé szedi ki a hullámot.
2014. dec. 7. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Mosd meg a hajad és míg a balzsam rajta van fésüld ki.Hajmosás után csak hagyd megszaradni és ne fésüld ki.Bár ez hajfüggő hogy mennyire mennyire tartja meg a formáját de szerintem egy ideig meg fog maradni benne a hullám:)
2014. dec. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!