Miért nem tudom megnöveszteni a hajam hosszúra?
Sok-sok éve próbálom megnöveszteni a hajam derékig érőre, de már beérném ha hátközépig érne.A vállam alá ér kb 10 centivel és ennyi.Volt, hogy 2 havonta vágattam az aljából volt, hogy fél évente, de egyik sem jó.Vékony szálú a hajam, de dús és hullámos.Kb kéthavonta egyszer használok hajszárítót, hetente 2x meg hajvasalót.Pakolásokat nem szoktam felrakni, vagy csak nagyon-nagyon ritkán.Natúr SLS mentes sampont és szintén natúr balzsamot használok.2010 óta nem volt festve a hajam, most natúr hennával van színezve kb 2 hónapja.Mindíg kiengedve hordom és van, hogy nedves hajjal alszom el, nem tudom, lehet ez is gond mert sokszor este mosok hajat.
Mit kéne tennem, hogy segítsem a hajamat a növekedésben.
Talán nem kéne heti kétszer vasalni - jóval ártalmasabb amúgy, mint a hajszárító, pláne vékonyszálú hajnak gyilkos. A hajpakolások sem az ördögtől valók.
Az életmódodról nem írtál semmit. De ha belsőleg nincs rendben minden, teljesen mindegy mit csinálsz, nem lesz szép és egészséges a hajad. Anélkül pedig nem igazán fog megnőni sem.
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfogadni őket. :).
Akkor úgy látom a vasalás lesz a fő ludas, pedig azt gondoltam az nem olyan vészes heti 2x, de akkor mégis.Befogok szerezni olajokat is, hátha segítenének.A vizes hajjal alvást is hanyagolnom kéne lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!