A kézműves szappan nektek is tömíti a lefolyót?
Mivel én alapból hetente kipucolom a lefolyót szódabikarbona+ecet kombóval, így nálam nem okozott soha dugulást.
Én ezt használom, szeretem (sőt, még a hajamat is ezzel mosom, majd almaecetes vízzel öblítem): [link]
#5-ös: Ne haragudj, nem bántásból, de most komolyan fontosabb a kád tisztasága a bőröd épségénél és komfortérzeténél? Ezt nem akarom elhinni... :O
Én is kézműves szappant használok, nekem is ott marad a kádban, de háromnaponta egyszer átsikálni kb. 5 percet vesz igénybe. Nem kell megvárni, hogy mindenhol vastag réteget képezzen, mert akkor kínszenvedés lekaparni - ezt nekem is ki kellett tapasztalnom. Három nap alatt nem gyűlik össze annyi, hogy egyrészt látszódjon, másrészt nehéz legyen leszedni.
Hetente egyszer a fent említett szódabikarbona-ecet kombóval ki lehet pucolni a lefolyót. 2-3 kanálnyi szódát bele kell rakni a lefolyóba, rá kell önteni kb. 2 deci ecetet, és hagyni hogy pezsegjen. Forralj kb. két liter vizet, amíg az felforr, addig lepezseg a szóda-ecet cucc. Ráöntöd a forró vizet, pumpálsz rajta kettőt és ennyi.
Nincs dugulás, nincs vastag szappanréteg és nincs vakarózás sem ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!