A kamillatea végleg eltünteti a pattanásokat?
15 éves vagyok és 4-5 éve van probléma
Ha gőzölök, az arcomra kenem és megiszom akkor végleg eltüntethetem ha nem hagyom abba?
Nem fogja eltüntetni ez nem ilyen egyszerű sajnos.
A kamillás gőzölés jó a bőrnek mert fertőtlenít és szárít de ne vidd túlzásba mert kiszárítja a bőröd.
Javasolnék neked agyagos bőrradírt, teafás lemosó tonikot, és zselé állagú oxigén és magas nedvesség tartalmú ápoló krémeket. Ezek könnyűek, jól felszívódnak, nem zsírosítanak mert a zsíros bőrnek is kell a hidratálás. Az agyonszárított zsíros bőrből könnyen lesz zsíros de vízhiányos, kombinált bőrtípus, ami már nagyon kemény dió.
Tapasztalatból írom.
Egyébként menj fel a mannaszappan.hu-ra ott van egy fekete szappan orvosi szénnel meg van egy másik is annak nem tudom a nevét de állítólag jók és teljesen természetesek. Igaz nem olcsók de megéri és elég nagyok eltartanak egy ideig.
Dehogy tünteti.Még ronthat is helyzeten ugyanis nagyon szárít, így a bőr még jobban erőlködik, hogy még több faggyút termeljen és ez azt fogja eredményezni, hogy még több pattanásod lesz.
Azt tanácsolnám, mint kozmetikus, hogy natúr termékeket használj!Szappant mosakodáshoz, helyileg a pattikra pedig teafaolajat töményen.
Olyan kozmetikushoz menj aki Ilcsi termékeket használ és mond, hogy szeretnél eg yhámlasztó kezelést.Sokat fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!