Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kamillatea végleg eltünteti...

A kamillatea végleg eltünteti a pattanásokat?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és 4-5 éve van probléma

Ha gőzölök, az arcomra kenem és megiszom akkor végleg eltüntethetem ha nem hagyom abba?

2014. dec. 3. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem fogja eltüntetni ez nem ilyen egyszerű sajnos.

A kamillás gőzölés jó a bőrnek mert fertőtlenít és szárít de ne vidd túlzásba mert kiszárítja a bőröd.

Javasolnék neked agyagos bőrradírt, teafás lemosó tonikot, és zselé állagú oxigén és magas nedvesség tartalmú ápoló krémeket. Ezek könnyűek, jól felszívódnak, nem zsírosítanak mert a zsíros bőrnek is kell a hidratálás. Az agyonszárított zsíros bőrből könnyen lesz zsíros de vízhiányos, kombinált bőrtípus, ami már nagyon kemény dió.

Tapasztalatból írom.

Egyébként menj fel a mannaszappan.hu-ra ott van egy fekete szappan orvosi szénnel meg van egy másik is annak nem tudom a nevét de állítólag jók és teljesen természetesek. Igaz nem olcsók de megéri és elég nagyok eltartanak egy ideig.

2014. dec. 3. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem,a kamilla csak segít a felpuhításban,tisztán tartásban.
2014. dec. 4. 06:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Dehogy tünteti.Még ronthat is helyzeten ugyanis nagyon szárít, így a bőr még jobban erőlködik, hogy még több faggyút termeljen és ez azt fogja eredményezni, hogy még több pattanásod lesz.

Azt tanácsolnám, mint kozmetikus, hogy natúr termékeket használj!Szappant mosakodáshoz, helyileg a pattikra pedig teafaolajat töményen.

Olyan kozmetikushoz menj aki Ilcsi termékeket használ és mond, hogy szeretnél eg yhámlasztó kezelést.Sokat fog segíteni.

2014. dec. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!