Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fehér bőrt melyik hajszín...

A fehér bőrt melyik hajszín emeli ki a legjobban (ami nem sötét)?

Figyelt kérdés
Nagyon feher boru vagyok, foleg igy telen meginkabb, es nagyon szeretem is. Ki akarom emelni, de nem tudom milyen hajszint valasszak. Feketet, vagy sotetet semmi keppen nem szeretnek mert nem all jol (talasztalat). Az eredeti hajszinem szokesbarna, az a szurkes szinu tudjatok:D Ja, es kek szemem van (ha ez szamit). Otletek?
2014. dec. 3. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én pirosat ajánlanék. :)

Van efy csaj a szomszédos osztályban, akinek kék szeme van és pirosra van festve a haja és az egyik oldalon le van borotválva a haja (félig göndör). Neki is nagyon fehér a bőre. Olyan jól áll az a hajszín neki. Nyáron én is olyat szerettem volna, de nekem eredetileg sötétbarna a hajam, de már nem egyszer lett festve (vörösre, feketére, kékesfeketére, lilásra) és anyukám nem engedte, hogy olyanra festessük a hajam, mert teljesen ki kellett volna blansoltatnom (utoljára fekete kánával és lilás árnyalatú still hajfestékkel volt a hajam befestve)... Csak nekem sötétbarna szemem van.. :) :)

2014. dec. 3. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Vörös :) többféle árnylat is lehet, természetes és kissé mesterséges hatású is, pl:

[link]

[link]

40693_20130916203849.jpg

[link]

De talán a sötétebb színek jobban kiemelik.

2014. dec. 3. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
nekemis a voros volt az elso, ami eloszor eszembe jutott.
2014. dec. 3. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Vöröses szőke, rézszőke, meg egyéb nem túl sötét vörös árnyalatok. De csak színező samponnal kezdd, mert nem mindenkinek áll jól és akinek nem, az rémesen fog kinézni vele. Tapasztaltam magamon. Hiába fehér a bőröm és vagyok szeplős, zöld szemű, nem áll jól egyik vörös sem. :((
2014. dec. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!