Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim borotvalkozas, mit tegyek?

Intim borotvalkozas, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gyantaztatni nincs keretem anyagilag,epilator nem szimpatikus:D

Marad a borotva amivel nincs is gondom,de ha minden nap borotvalkozok kipattogok begyulladnak a tuszok es faj..sot akkoris ha ketnaponta,mert tenyleg icipici a borosta. 3 nap utan mar van akkora hogy tudjak rendesen borotvalkozni,irritacio nelkul.Tippek?mas is igy van ezzel? Pl ma borotvalkoztam,mert nogyogyasznal voltam es szerettem volna sima lenni..de penteken talalkozok a baratommal,addigra pont eleg borostas leszek ami zavar engem,de a borotvalkozas meg nem lenne eleg hosszu,hogy ne fajjon..(es a baratom is azt szereti ha sima vagyok teljesen,persze nem mondana,tapintatos)

Amugy gilette borotvam van.

2014. dec. 3. 18:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Tippek?:)
2014. dec. 3. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

ilyen a borod oda lennt.

borotvalkozas utan mindig kent be testapoloval.

2014. dec. 3. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
A kis borosta egyébként nem probléma attól, hogy te annak látod. Oké, hogy a csupasz a legjobb, de bőven elég 3 naponta borotválnod :)
2014. dec. 3. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 2 hetente borotválom, az is épp elég. Az fura hogy azt írod fáj... használsz borotvagélt? Puhítani szoktad előtte a bőrt? Fertőtleníted utána? Hidratálod is?
2014. dec. 3. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen elotte aztatom magam a kadban hogy puhuljak,majd borotvazsele,es borotvalkozas utan baba testapolo.

Koszi a valaszokat,varok meg!

2014. dec. 3. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Erdekes egyebkent,mert nem vagyok egy szoros tipus,nincs vastag,eros szalu dus szorzetem sehol,a labamon is konkretan a bokam tajekan no a szor,folotte csak nehany szal,terdig..combom meg szinte csupasz teljesen,szoke pici pihek maximum:)

Es tudom hogy nem nagy gond a 2-3 napos borosta,engem azert megis zavar:( vagyis regebben megvoltam igy,csak amiota a parom van,azert igyekszem figyelni ra hogy frissen borotvalt legyek ha vele vagyok..de pl ez nyaron sok kellemetlenseget okozott,mert minden nap egyutt voltunk,es ezert szinte folyton be voltak gyulladva szortuszoim,es mikor igy probaltam borotvalkozni,majd' osszepisiltem magam,elegge kellemetlen volt ugyhogy sose voltam "tokeletesen sima",mert nem tudtam kivarni azt a 3-4 napot..:(

Erre szeretnek megoldast talalni.

(17/L)

2014. dec. 3. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!