Barnító krém arcra? Amit most használok (dm-es barnítókrém) nagyon jó, de az arcomat nem fogja. Van kül test barnító és arc barnító közt?
Szerintem nem érdemes barnítózni magad, mert v narancssárga, vagy foltos leszel :S Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim ezekkel a cuccokkal :S
Ha gondolod elmehetsz szoláriumba :) az tutira lebarnít :) ha félsz az UV-től, akkor meg ottvan a Kiwisun-ban az Aquatan :) az UV-mentes :) remélem segítettem :)
igen, az igaz, egyszer próbáltam is ezt a befújós dolgot, csak nagyon erős színem lett tőle..a vöröses hajamhoz elég keményen sárgás lettem :S mondjuk az bynature volt nem kiwisun..
amúgy a dm-es sundance cucc bevált, csak arcomat vmiért nem fogja, nagyon jó illata van, és nem annyira sárgás, persze nem is barna , de szép.
sztetek érdemes kipróbálni ugyanennek az arckrémjét?
az mitől más? az mitől fogná be?
sztem ugyanugy fogja be,mint a testet max több benne a hidratáló...gondolom
én kentem már be ilyennel arcom,háát...ugy néztem ki mint egy májbeteg leprás XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!