Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnító krém arcra? Amit most...

Barnító krém arcra? Amit most használok (dm-es barnítókrém) nagyon jó, de az arcomat nem fogja. Van kül test barnító és arc barnító közt?

Figyelt kérdés
a dm-nek van saját barnítója arcra és testre is, csak nem tudom megéri -e ugyanannyi pénzért megvenni az arcosat is, mert mivan ha az se fogja be?
2010. jan. 31. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes barnítózni magad, mert v narancssárga, vagy foltos leszel :S Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim ezekkel a cuccokkal :S

Ha gondolod elmehetsz szoláriumba :) az tutira lebarnít :) ha félsz az UV-től, akkor meg ottvan a Kiwisun-ban az Aquatan :) az UV-mentes :) remélem segítettem :)

2010. jan. 31. 00:22
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, az igaz, egyszer próbáltam is ezt a befújós dolgot, csak nagyon erős színem lett tőle..a vöröses hajamhoz elég keményen sárgás lettem :S mondjuk az bynature volt nem kiwisun..

amúgy a dm-es sundance cucc bevált, csak arcomat vmiért nem fogja, nagyon jó illata van, és nem annyira sárgás, persze nem is barna , de szép.

sztetek érdemes kipróbálni ugyanennek az arckrémjét?

az mitől más? az mitől fogná be?

2010. jan. 31. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem ugyanugy fogja be,mint a testet max több benne a hidratáló...gondolom

én kentem már be ilyennel arcom,háát...ugy néztem ki mint egy májbeteg leprás XD XD

2010. jan. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!