Van itt más is, aki a szőrtelenítés utáni szőrtüsző gyulladást nem tudja elkerülni?
Figyelt kérdés
Csak a nemi szervemnél jelentkezik ez az egész. Azt szeretném hozzátenni, hogy évek óta a praktikák után kutatok, tök eredménytelenül. Amiket próbáltam: szőrtelenítő krém, gyanta, borotva. Az eredmény 2 nap után mindegyiknél ugyanaz. rettenetesen csúnya. Próbáltam szőrtelenítés után bekenni arcszesszel, bepanthen, sudokrém, hintőpor, körömvirág krém. aloe vera first vagy mi az ilyen fújós :-),bőrradírozás, szőrtelenítés előtti bőráztatás.... Meg hát képzelhetitek, hogy kb 4 év alatt mennyi mindent próbáltam már ki. Van valakinek esetleg még örtelenet, vagy már tényleg csak a végleges szőrtelenítés marad? :(2014. nov. 30. 14:18
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt, viszont ha elektromos borotvával borotválom le akkor szerencsére nem. Bár meghagy úgy két milis szőrt, és gyakrabban kell használni, de én nem találtam rá jobb megoldást
2/5 anonim válasza:
*vagy egy milis vagy másfél. Nem vagyok jó abban, hogy ilyeneket megállapítsak, a lényeg, hogy nem lesz teljesen csupasz, de még elnézhető
3/5 anonim válasza:
Én kozmetikushoz járok gyantáztatni,aztán hetente 2x 3x bőrradír és aztán babaolaj.
4/5 anonim válasza:
Bőrfertőtlenítőt használsz utána mindig? mert az igen fontos dolog.
5/5 anonim válasza:
Ha lefertőtleníted nem gyullad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!