Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnak is van a péniszén szőr...

R.Speltzer kérdése:

Másnak is van a péniszén szőr vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? (Nem a fanszőrzetre gondolok) több lent

Figyelt kérdés

a péniszem alsó részén van majdnem végig ,nem túl sok de annyi van hogy zavar. Lányokat ez taszítja? Hogy kell eltüntetni? Borotválni nem érdemes mert a borosta vágja a hüvelyt nem? Egyszerűen szaggassam ki ? próbáltam már, annyira nem fáj...

Vagy lehet hogy hülyén hangzik de égessem le?

Idáig nem zavart,de most úgy néz ki hogy a közeljövőben össze fog jönni valami.

'(/F

2014. nov. 29. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Képet a szőrös péniszekről! Olyant még nem láttam. :D
2014. nov. 29. 22:40
 12/15 Buford Tannen válasza:
menjél te a geczibe kedves 11es, vicces a más baja ugye ?
2014. nov. 29. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Ilyen volt az előző pasim, és qvára nem érdekelt képzeld el! Nem azért írtam amit írtam mert rosszat akarok neked... De köszönöm.

2014. nov. 29. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én barátomé is ilyen, de csak most "tűnt fel", hogy mondod. Persze, láttam eddig is, de eszembe nem jutott csodálkozni, hogy jé... Láttam másét is, úgyhogy nem arról van szó, hogy az első és nincs mihez viszonyítani.

Ha mindenképpen ki akarod szedni, akkor szerintem csipesz és gyökerestől igyekezz. Ha sikerül a hagymákat kiszedni, ritkulhat is. Ha csak letéped, akkor gyorsabban lesz hosszú, minél mélyebbről sikerül, annál kevesebb a baj vele.

2014. nov. 30. 04:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan. Az alsó részén teljesen végig van rajta szőr,a többi helyen olyan jó 3/4 részéig. Mivel nekem sok van rajta,én nem tépkedem,hanem borotválni szoktam. Am eddig ez egy lányt sem zavart,inkább csak engem.
2014. nov. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!