Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az én hajamra jó lenne a...

Az én hajamra jó lenne a diffúzoros hajszárító?

Figyelt kérdés
A hajam nagyjából úgy néz ki, hogy felül szinte egyenes, alul pedig hullámos, néhol egészen göndör is. A formázását nem akarom nagyon fodrászra bízni, mert nem szeretnék olyan nagy változtatást, csak egy kis formát adnék neki. A diffúzoros hajszárító nagyon begöndöríti a hajat? Mert én tényleg nem szeretném, hogy túlzottan göndörítse, inkább csak adjon neki egy kis tartást és szépséget. Persze nem baj, ha egy kicsit göndörebb lesz a szokásosnál, de azért nagyjából meg akarom tartani a mostani hullámosságát. Mit gondoltok, érdemes lenne diffúzort használnom szebb formáért?

2014. nov. 28. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a fajta hajszarító úgymond "gyűri" a hajat. Csak a nagyon göndör hajú emberek használják. De próbáld ki, aztán majd kiderül. ;)
2014. nov. 28. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Viszont nagyon szép formája lesz, ha úgy szárítod:)
2014. nov. 28. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen formája lesz pontosan?
2014. nov. 28. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én hullámos hajamat csak dúsabbá teszi, megemeli a hajtöveimet, ha fejjel lefelé (előre hajolok) azzal szárítom meg a hajam tövét. A hosszával nem tudom mit csinál, azt simán szoktam szárítani. De azt mondják, hogy nem fújja annyira szét a tincseket, hanem így jobban egyben maradnak, vagy hogy is mondjam.
2014. nov. 28. 23:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

És egyébként ez teljesen megszárítja a hajat? Milyen az erőssége?

2014. nov. 28. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a hajszárítótól függ.
2014. nov. 29. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem szögegyenes, de egyenes hajam van és nekem is megemeli, dúsabbá teszi a hajamat. Göndör csak kicsit lesz és nem is marad meg túl sokáig mert egyenes a hajam, de ha lelakkozom, akkor az ért az is látszik rajta. Szerintem kipróbálhatod és majd eldöntöd, hogy tetszik-e vagy sem.
2014. nov. 29. 09:56
 8/8 anonim válasza:
a diffúziós hajszárítót csak ajánlani tudom.Az én hajamnak nagyon jót tett...addig is göndör volt de mikor elkeztem ezzel száritani nagyon szép formaja lett
2014. dec. 1. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!