Valaki jó hajfixálót ajánlana?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom, hogy ezt keresem-e.
Estére fonott hajjal alszom, mert zavar, és másnap ha kibontom, nagyon szép hullámos lesz, csak hamar kilógja magát. Szeretném fonás előtt valamivel bekenni, amitől megmarad.
Sokféle hajhabot próbáltam, de kemény és 90-es évekes tőle. Olyat szeretnék, amit inkább száraz hajra ajánlanak, mert ha a vizes hajamat fonom, reggelre nem szárad meg. Nagyon dús, és nagyon egyenes akar maradni.
2014. nov. 26. 19:32
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, én hibám, elfelejtettem mondani, hogy alapdolgokra gondoltam, mint pl. lakk. Valami olyan termékre gondoltam, amit próbáltatok, és bejött.
2014. nov. 26. 20:34
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!