Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez jó ötlet?...

Szerintetek ez jó ötlet? (Lennt a többi)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nekem ugye ilyen vékonyszálú,hosszú hajam van...és én úgy szoktam a hajamat megszárítani, hogy lehajolok (teht a fejem lefele néz) és úgy felfele fújom (a hajszárítót) és akkor nem lesz olyan LENYALT a "fejtetőm" (vagymi)...de észrevettem, hogy ez nem tart sokáig max 1-2 óráig és vmiért így lenyalokodik magától vagy nemtudom xD ... szoktam csinálni a suliban ,hogy előre hajtom a fejemet és úgy hátracsapom a hajamat (remélem érthető) :/ és úgy 1 kicsit megint jobb lesz...de azis vagy tart 5percig....szóval gondolkoztam és mi lenne HA befújnám HAJLAKKAL? (Nekünk ez a féle hajlakk van: [link] ) Hát ha úgy egész nap olyan DÚSNAK nézne ki...szerintetek? Vagy van valami más megoldás? Valami ilyesmire akarnám: [link] szépen így fenntvan a fejtetőn... mert nekem valami ilyesmi féle: [link] Ilyen lenyalt... Normális válaszokrét nagyon hálás lennék! <3

2014. nov. 26. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajhabbal kellene inkább.
2014. nov. 26. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

hajhab vagy feltupírozod.

a fésűvel visszafele fésülöd a hajtöveknél, majd hajlakkot fújsz rá. a felszínét meg nagyjából lefésülöd hogy ne legyen kócos hatása.

2014. nov. 26. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha lehajlakkozom és lefésülöm..akkor lenyalt hatása lesz...a hajhab? Milyen hajhabot ajánlanátok? Szerintetek ez jó lenne? [link]
2014. nov. 26. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

mondom feltupírozod, csak a felszínét fésülöd le.

https://www.youtube.com/watch?v=gn9wVEz96Ak

2014. nov. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!