Hosszúhajú lányok, hogy hordjátok a hajatok?
Nekem valamivel derék alá ér és egyenes.
Kibontva nem szeretem, mert hamar kócolódik. Általában lófarokban van, ezt szoktam variálni. Hátra vagy oldalra, de ezen belül is még változatosan. Van, hogy magasra, van, hogy csak a fülem mögé. Néha be szoktam fonni, az is vagy hátra, vagy oldalra. Máskor konty hajfánkkal.
Teljesen kibontva sosincs, de van, hogy fonok bele egy tincset oldalra, vagy az első tincseket összefogom hátul.
Fenékig ér. Munkába általában befonom. Millióféleképpen lehet, nem unalmas.
2-es: én meg azt írhatnám, hogy ha mindig csak kibontva akarnám hordani, jóval rövidebbre vágatnám.
Fenékig érő hajam van, mióta kisgyerekeim vannak, mindig össze van kötve - a fejem tetején csinálok copfot, abból kontyszerűséget. Régen munkába mindig kiengedve hordtam, otthon copf vagy fonás.
Néha én is úgy érzem, hogy tök fölösleges nekem a hosszú haj, mikor már évek óta egyfolytában össze van kötve. De olyan jó látni a ledöbbent arcokat, mikor néha alkalomra szét van engedve :D Nagyon szép, csak nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!