Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A skandináv szőke festéktől...

A skandináv szőke festéktől tényleg szürke lesz a hajam?

Figyelt kérdés

Vettem ezüst szőkét, nagyon ronda szürke lett. Most vettem skandinávszőkét, ez volt a legalacsonyabb számú, gondoltam, ez a legvilágosabb. Ilyen:

[link]

Kolleganőm úgy emlékszik, ez is szürkére fogja be. Szerintetek? Ismeri valaki?

2014. nov. 25. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismeretlen márka, a számozása összevissza... ebből bármi lehet. Ha rendes hajszínt szeretnél akkor fodrászkellékes jó minőségű hajfestéket vegyél, aminek a szabvány számozása alapján rögtön ki is derül hogy milyen szín lapul benne.

Az meg hogy a te hajadon szürke lesz vagy szőke, az a jelenlegi hajszínedtől függ. Amit mi nem látunk, mert képet nem mellékeltél.

2014. nov. 25. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
írtam, hogy most ilyen szürkés ... sajnos nálunk nincsen fodrászkellékes, örülni lehet, ha a kisboltba van, és ha még sikerül két egyformát is találni... szóval kb. segglukpuszta...
2014. nov. 26. 06:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ki tudja, ez milyen pigmentet tartalmaz? Ebből a szempontból megbízhatatlan. A kép alapján azonban inkább meleg színű, tehát nagy valószínűséggel nincs benne lila vagy kék pigment. (az én festékemben a 6-os szám vöröset jelent, tehát inkább rózsaszínes eredményt ad, persze csak nagyon kis mértékben)
2014. nov. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!