Melyik az a sampon, amiben a legevesebb öszetevő van?
moss hajat szódabikarbónával és almaecettel
nyáron egy hónapig csak ezzel mostam a hajam (derékig érő) és teljesen jó volt
gyorsan meg is van, csak kicsit macerás mert üres üvegekbe kell csinálni a vizes keveréküket (de amúgy gyorsan megvan és egyszerű)
nem vagyok kemofob,csak szeretném megkimélni a fejbőröm,hajam a sok vegyszertől. nem használok samponon kivül mást,csak ritkán mikor van kedvem ricinus olajat.
szódabikarbónával próbálkoztam már,meg tojással is hajat mosni,de nem igazán jött össze.
most azon gondolkozok h amit a nagyitól kaptam házi szappant,azt próbálom ki,de attól kicsit félek,nem-e lesz száraz,gubancos,korpás..
ez alapján már elkészítettem a házi hajöblítőmet,mely hajnővesztésre is jó. :) no meg zsiros,korpás hajra,és hajhullásra..
nagyon korpás a haja,,ami már a páromat is zavarja,azért gondolkozok most a lehetőségeken.. :)
schaumának tetszik a kis macis flakonja. ebben 14,a babylovban csak 11 összetevő van. az amelyik sampon és tusfürdő egyben? arra gondoltál 3-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!