Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik az a sampon, amiben a...

Melyik az a sampon, amiben a legevesebb öszetevő van?

Figyelt kérdés
Én a schauma baby-re gondoltam. fehér flakonos.

2014. nov. 24. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
H2O. Minden sampon tele van vegyszerekkel, ha kemofobiad van, hasznalj tiszta vizet.
2014. nov. 24. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

moss hajat szódabikarbónával és almaecettel

nyáron egy hónapig csak ezzel mostam a hajam (derékig érő) és teljesen jó volt

gyorsan meg is van, csak kicsit macerás mert üres üvegekbe kell csinálni a vizes keveréküket (de amúgy gyorsan megvan és egyszerű)

2014. nov. 24. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Babylove jobb mint a Schauma
2014. nov. 24. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:

nem vagyok kemofob,csak szeretném megkimélni a fejbőröm,hajam a sok vegyszertől. nem használok samponon kivül mást,csak ritkán mikor van kedvem ricinus olajat.

szódabikarbónával próbálkoztam már,meg tojással is hajat mosni,de nem igazán jött össze.

most azon gondolkozok h amit a nagyitól kaptam házi szappant,azt próbálom ki,de attól kicsit félek,nem-e lesz száraz,gubancos,korpás..

ez alapján már elkészítettem a házi hajöblítőmet,mely hajnővesztésre is jó. :) no meg zsiros,korpás hajra,és hajhullásra..

[link]

nagyon korpás a haja,,ami már a páromat is zavarja,azért gondolkozok most a lehetőségeken.. :)

schaumának tetszik a kis macis flakonja. ebben 14,a babylovban csak 11 összetevő van. az amelyik sampon és tusfürdő egyben? arra gondoltál 3-as?

2014. nov. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!