Használhatom másodszor is a Colour B4 hajfesték eltávolítót ebben az esetben?
Sziasztok! Évek óta sötétbarnára (majdnem feketére) festett hajamból a múlt héten sikerült gyönyörű gesztenyebarnát csinálni ezzel a termékkel, de sajnos visszasötétedett a következő hajmosásnál. Olvastam, hogy lehetséges hogy reoxidálódtak a festékmolekulák a hajban, ettől lehetséges...de az is lehet, hogy az volt a baj, hogy nem végig meleg vízzel öblítettem, nem tudom...
De a lényeg, hogy nagyon szeretném kipróbálni megint, és igyekszem egy kicsit jobban odafigyelni az instrukciókra...de szerintetek lenne eredménye? Ugye nem tud csinálni ez a termék szőkét vagy narancsszínűt, ha eredetileg középbarna hajam van? Megérne másodszor is egy próbát?
Szia, én nagyon sötét vörös hajjal használtam ezt a terméket, és használtam talán 3-szor is, minden héten 1-szer, és az én helyzetemben a végén lett egy kis narancsos árnyalat, de tele voltam vörös pigmenttel szóval nem csoda, viszont nem az az undorító csibe sárgás-narancsos árnyalat. Szőke tuti nem lesz, mert még az igazi szőke festékek sem tudnak hirtelen szőkét varázsolni a barna, fekete hajból, attól ne tartsál. :)Ha most kb gesztenyebarna valószínűleg 2. alkalom során megmarad a barnás alap, csak talán kicsit vörösebb lesz a beütése.
A leírást célszerű betartani, arra emlékszem, hogy betűröl-betűre azt tettem, amit írtak!Attól is függ, hogy milyen a hajszerkezeted, ha vékonyszálú vagy, akkor lehetséges, hogy világosabb árnyalatot kapsz. Hajrá! :)
Köszi a válaszodat!
Én egyáltalán nem bánom, ha lesz egy kis vöröses beütése a hajamnak, mert kiderült, hogy tök jól áll...én inkább úgy mondanám, hogy full vörös nem szeretnék lenni. De akkor szerinted ne aggódjak? Nem tudja úgymond "túlszívni" a hajam színét a szer? Annyira szép színe lett elsőre, és egységes is, most meg az első hajmosás után sajnos sötétebb lett egy árnyalattal...holnap készülök megcsinálni megint, egy hétre rá az első alkalomra...akkor neked nem sötétedett vissza a hajad? Lehet tényleg valamit elbaltáztam akkor a lépéseknél....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!