Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El lehet tüntetni a mitesszere...

El lehet tüntetni a mitesszereket vagy örökre ottmaradnak az arcomon?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyomd ki
2010. jan. 29. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, már próbáltam, nagyon fájt, és utána piros lett a bőröm, kijött a fekete pontból valami fehér folyadék de még mindig ott van.
2010. jan. 29. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Tűvel óvatosan piszkáld meg felette a bőrt,aztán úgy könnyebben kijön.És az sem árt,ha fürdés után csinálod amikor fel van puhulva az arcbőröd.
2010. jan. 29. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Régebben hallottam másoktól, hogy gőzölik az arcukat (felrak vizet a tűzhelyre, és törülközővel az arcát körülvéve - hogy a gőz oda menjen - a gőzbe hajol). És persze utána nyomkodja ki. Hát nekem ez kicsit morbidnak tűnik, akkor már inkább a miteszerek.. :D
2010. jan. 29. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Gőzöld meg az arcod, aztán tűvel kapard meg egy kicsit a tetejét, majd nyomd ki.
2010. jan. 30. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó választ én írtam, inkább nem írnám le még egyszer :)

Leírtam, hogy hogyan kell kezelni, de ez csak átmeneti megoldás, ugyanúgy visszajönnek, de ha jól csinálod, megszabadulsz tőlük egy időre :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2010. jan. 31. 01:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, neked ez működött?
2010. jan. 31. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!