Mit tegyek a pattanásokkal?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok de a pattanások nem azok a begyulladt patik hanem az a miteszeres illetve csak pattanás, pirosság nélkül. Néha néha persze vannak 1-2 begyulladt pati de azok elmúlnak, de a többi kis láthatatlan nem. Lehet hogy messziről nem látszik de közelről eléggé szerintem. Próbáltam már sok mindent. Szeplős is vagyok így az is sötétít az arcomon, mit ajánlatok?2014. nov. 22. 17:21
1/5 anonim válasza:
én 18 vagyok és még sajnos mindig ilyen az arcom
használhatsz rá krémet, moshatod lemosókkal, azok enyhítenek rajta, de nekem semmi se mulasztja el teljesen
majd idővel eltűnnek
2/5 A kérdező kommentje:
Volt egy ismerősöm akinek fél éve gyulladt pattanásos bőre volt aki még alapozózta is magát amitől azt mondják még rosszabb most ahogy láttam szép tiszta bőre volt... én nem használok semmilyen sminket sportolok vizet iszom és mégis pattanásos vagyok... miért?
2014. nov. 22. 17:55
3/5 anonim válasza:
mindenki pattanásos ez a kor velejárója. Egészséges táplálkozás illetve a rendszeres arctisztítás elengedhetetlen. Ajánlom neked a garnier pure active bőrradírját, ilyen mentolos az illata, ezért friss érzést is ad. Nekem csodát tett a bőrömmel. Ha minden este fürdés előtt jól beradírozod vele az arcod, majd rajtahagyod 5 percet és utána lemosod megérted, hogy miről is beszélek. Ne nagyon piszkáld a patikat, főleg ne koszos kézzel. Havonta egy kozmetikus sem árt! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!! :)
2014. nov. 23. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!