A piros bemosó teljesen kikopik a szőkített hajból, vagy rózsaszínes marad?
Figyelt kérdés
Joanna 4-8 mosásos színező samponról van szó.2014. nov. 20. 11:08
1/3 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy a festett sötétbarna hajam lett leszivatva, ami répavörös lett, erre került egy 2-3 árnyalatot világosító szőke hajfesték, de így is rézszőke-rezes világosbarna foltos maradt a hajam, szőke hajtővel. SOS muszáj volt vele csinálnom valamit, rá nem festhettem, ezért vettem egy piros színezőt, hogy kihúzzam valahogy, amíg újra nem festhetem. Erre a pár mosásos színezőre esett a választásom, abban a hitben, hogy addigra kikopik, nem volna jó, ha rózsaszín maradna a hajam, és emiatt le kéne szivatni mégegyszer, mert félek, hogy letörne a hajam, így is vágatni kell majd belőle minimum 2 centit (kb. 15 centi a hajam). Mit gondoltok, tényleg kikopik, vagy rossz választás volt?
2014. nov. 20. 11:26
2/3 anonim válasza:
Ez csak egy színezett sampon, ami teljesen kikopik majd, hiszen nincs benne oxi, így nem jut a hajszálakba. Csak kívülről színezi.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. nov. 20. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!