Mit csináljak? Elmulhatnak egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon kipattanásosodott az arcom,főleg az államon, mindennap többször megmosom hidegvizzel az arcomat, miteszer es pattanas elleni krémet is hasznalok, ecetes vizzel is mosom,kamilla teát is teszek rá, mert nagyon pirosak.. de eddig semmi változás nem tapasztaltam :( és jövőhét pénteken viszont randim lesz, félek,hogy addigra nem fognak eltünni... van valami házimódszeretek? Vagy tudtok ajánlani, amit megtudnék venni a Dm-ben vagy a Rossmanban? :( vagy egy hét alatt reménytelen eltüntetni?2014. nov. 19. 10:34
1/2 anonim válasza:
menj el kozmetikushoz ő kitisztítja az arcod és mire itt lesz az a randi az arcod is javulni fog,emellett fogyassz sok folyadékot és zöld teát ( nem a bolti nestea-ra gondolok).Nekem ha nagy piros puklim kezd nőni én akkor kamillatea filtert teszek az adott területre,nem szabad sok kenceficét pakolást használni mert az is ront a bőröd állapotán.:)
2/2 anonim válasza:
Én házi mézet szoktam a vízzel megtisztított arcomra kenni ha shot gun effektus előjön nálam (rengeteg pattanás) Kerüld a szappant az arcon mert szárítja a bőrt és az alkohol tartalmú termékeket mert a túlszárítás vagy sok savas dolog is okozhat pattanásokat. A mézzel vigyázz ha szereted akkor a szád körül nem fog maradni a végén :D
(kis cikk róla: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!