Megcsípett egy csomó helyen egy pók. Mit tegyek? El fog múlni úgy, hogy nem marad meg a nyoma? Ja, és egy szúnyogcsípésem is van, ami már régi, de csak a helyét látom ott. Ugye az is elmúlik?
Nem lehet hogy az csak sima kiütés?
Egy pók nem csíp meg csomó helyen.Amugy ilyen nálam is van.Először nem volt rajtam semmi este elkezdtem vakarózni meg minden reggelre a karomon meg a lábamon egy-két helyen jött ki rajtam.Először azt hittem csak sima csípés de utána is viszketett és egyre jobban szaporodtak rajta már a hátamon meg a hasamon rengeteg van. :S Próbálom mindenféle kenölcsökkel kenegetem de mindig nem akar elmúlni.
Nem,mert ez a pók nem sző hálót,nem olyan,mint pl a többi.Ez az a fekete,és koszra megy szerintem,bár nem tudom,mivel rendszeresen kitakarítok a szobámban,és föl is mosok,letörölgetek,és múltkor láttam,hogy a beépített szekrényem mögé bújt be.Onnan pedig nem sűrűn tudom kiszedni,pedig valahogy ki kéne szednem...na az csípett meg,nem ez az első eset,és már voltam vele régebben orvosnál is,és ő mondta,hogy pókcsípés.
Ez nem akármilyen csípés:Mindenhol 2csípés helyezkedik el egymás mellett az oldalamon.Nagyon durva...és Téged,2.válaszoló,szerinted mi üthetett ki ennyire?(téged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!