Elektromos borotvatol is erősödik az arcszőrzet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 22:22
1/4 anonim válasza:
Magától erősödik (az életkor előrehaladtával).
2/4 anonim válasza:
A szőr nem erősödik semmiféle borotvától.
3/4 anonim válasza:
Én elektromos borotvával bánok el az arcszőrzetemmel, úgy érzem minimáisat erősödött, de nem vészes, meg hát tök egyszerre nő ez is rásegít az erősödés érzés hatásra, de nagyon király, én 10 évet végig szenvedtem a gyantával, úgy hogy semmilyen fájdalom küszöböm nincs, nekem minden fáj, bele őrültem, és heti 2x kellett, és macerás is volt, és sok időbe telt - most elektromos borotvával heti 3x 20mp - semmi fájdalom, semmi ragacs semmi pirosság és az eredmény is sokkal fincsibb, ja és se kipattogzódás - király, ELEKTROMOSBORI FOREVER!!! :)
4/4 anonim válasza:
Nem erősödik semmilyen borotválástól vagy vágástól sem a szakáll, sem a haj, sem semmilyen szőrzet. Azért érezheted esetleg erősebbnek a borotválás után, mert a borotva a tövénél ferdén vágja el a szőrt, kvázi kihegyezi. Ahogy nő vissza, fokozatosan lesz csak újra "nem hegyes". Remélem el tudod képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!