Schwarzkopf Got2b hővédő spray. Bevált nektek? Tapasztalatok?
nekem Tony and Guyom van és az se ér semmit :(
amúgy meg őszintén szerintem a hővédők amúgy se érnek semmit. (saján és összes ismerősöm tapasztalata)
hogy védhetné meg a hajadat a hőtől egy kis lötty? Kisimítja a hajadat tök egyenesre (a hőtől) de bezzeg nem égeti meg? tök logikátlan. még ha egy fémlemezt raknál a hajvasaló és a hajad közé, akkor is átmelegedne a fém és károsítaná a hajadat :D
szóval én még nem láttam olyan embert, aki hővédőt használt volna, és semmi de semmi baja nem lett volna a hajvasalástól, és egyáltalán nem tört volna a haja.
sok féle kencében hiszek, de ebben az egyben nem.
azért találták ki, mert tudták, hogy hatalmas kereslet lenne rá.
Előzőnek igaza van, nekem is ez a véleményem!Én sem használok semmit a simitáshoz!Így legalább nem ég rá semmi a hajamra!
20L
neke mse vállt be...osszes got2b termék nagyon rossz..
amúgymeg igazatok van..de sok vitamin van a hovedokben is..pl hőre aktiválódnak a vitaminok és így konnyebben be tudja szívni a haj.....de az is igaz h roncsolja ígyis úgyis..lehet nem annyira...de aki noveszteni akarja a haját az minek vasalja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!