Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire szőkíti majd le?...

Mennyire szőkíti majd le? Color Remover

Figyelt kérdés

Már 3hónapja növesztem a feketére festett hajam, annak érdekében hogy le lehessen "szivatni.. és be lehessen festeni egy szép szőkére.

Hallottatok már a Color Remover-ről?

Sok videót néztem már róla. Ott elég jó hajszinek jöttek ki.

Van valaki aki már kipróbálta? Ha igen légyszi írjátok meg a véleményeket,tapasztalatokat.

17/L

2010. jan. 28. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha fekete a hajad akkor szerintem először jobb lenne fodrásszal leszivatni, meg ha nem fekete akkor is ajánlatos először fodrásszal, hogy szép színt kapj.
2010. jan. 28. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:

gondoltam már én is erre... de én gyorsabban szeretnék szőke lenni... most nem azt mondom h 5nap alatt.. de a fodrász először csinálna vöröset belőle utána esetleg barnásnarancsot..stb. És én azt szeretném hogy kb 2hét alatt végigzajlódjon az egész szőkitési folyamat.

meg persze magamnak csinálom olcsóbban kijönne

2010. jan. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!