Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos vagyok, és általába...

Pattanásos vagyok, és általában ugyanott jönnek ki. Ennek lehet valami egyéb oka?

Figyelt kérdés

Nyakam két oldalán, a nyakam hátulján, vagy a fülemen, illetve a szám alatt. Általában nem így egyszerre, de ezeken van hogy megjelenik egyszerre több is.

A vállamon is szokott néha.

Allergiás vagyok több ételre, de azokat nem eszem, kerülöm őket, így az akkori orvos tanácsa nem jött be (hogy allergia okozná). De mint írtam, piszkosul furcsa hogy ugyanott vannak.

Zsírcsomó, illetve pattanás (tudom hogy majdnem ugyanaz, de mégsem), lehet kölcsönhatással egymásra?

Azért kérdezem, mert van 3-4 db 1 cm alatti "gumó" több helyen a bőröm alatt (legfőképp az érintett tájakon), amire nyaki ultrahangnál nem mondtak semmit, vagyis semmi daganat vagy egyéb.

Legelsőnek pajzsmirigy göbökre gondoltam, de nem, most már úgy néz ki, zsírcsomó lehet csak.

Bőrgyógyász foglalkozik zsírcsomóval is, vagy átküldene valahova máshova? (Mármint hogy eleve máshol kéne kezdeni?) Háziorvost próbáltam, de szerinte ez nem betegség.

2014. nov. 13. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Van, aki szerencsés bőrt örökölt, van, aki nem. Rendszeresen kell alkalmazni arcvizet vagy hasonló fertőtlenítő hatású (alkoholos, szaliciles) szert a bőrön levő gennykeltő kórokozók féken tartására.
2014. nov. 13. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Arceszt használok, semmi hatása nincs.
2014. nov. 13. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász segít,a zsírcsomókat mindenképp mutasd meg.
2014. nov. 14. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!