Egy egyszerű fonás, mint esküvői frizura?
Francia vagy halszálka fonásra gondoltam, ami átmegy egyik oldalról a másikra, és előre lógna, kb. egy kicsivel a kulccsontom alá, és egy selyem masnival lenne megkötve.
Vélemény?
Szerintem ezerszer szebb és letisztultabb mint ez a mostanában divatos agyonlakkozott túlbodorított hajköltemények ( és itt nem a természetesnek ható hullámos-göndörre céloztam, hanem amiről süt, hogy mennyire művi.)
Szóval szerintem gyönyörű lennél vele és elegáns nem úgy mint a legtöbb túlcsicsázott menyasszony mostanában :/
u.i.: ha nem te vagy a menyasszony, hanem sima vendég akkor is szerintem sokkal szebb ez a verzió :)
Tökéletes!
Már csak meg kell találni hozzá a megfelelő fodrászt.
Esküvői szakmában dolgozok és a legnagyobb baj az, hogy hiába kért ilyet a menyasszony, nem úgy készítették el neki, ahogy megbeszélték és egy erős művi lakkozott, félkontyos izé lett belőle. Nagy gondban vagyok, eddgig kicsivel több, mint 50 esküvőn voltam és egyik menyasszony haját sem csináltatnám meg magamnak.
Ezért szoktak próbafrizurát csinálni, akkor kiderül, jó lesz-e, alkalmas-e a haj az elképzelt frizurára, jól áll-e és ilyenek.
Az is fontos, milyen a ruha, fog-e illeni hozzá, bírja-e az egész éjszakás strapát és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!