Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barátnőmnek ugyanadigg ér a...

A barátnőmnek ugyanadigg ér a haja mint nekem de neki elől mellig ér nekem meg majdnem mellig lehetséges mert nekem úgy van vágva hogy elől rövidebb hátul hossszabb? És neki kerek felye van nekem ovális.

Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Mi a kérdés?! Ha neki elől lejjebb ér mint neked, akkor nem ugyanolyan hosszú. Pont.

Te meg tudhatnád hogy ugyanolyan hosszú-e elől a hajad, mint hátul. Talán nézd meg?

Felye?!!! Végleg megdőlt hitem az emberiségben. Ez körülbelül a "juk" szint.

2014. nov. 12. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy ugyan olyan hosszú volt a hajad,csak a helyesírási szótár lecsapta a végét..
2014. nov. 12. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval neki máshogy van vágva a haja mint neked... de mi a kérdésed?
2014. nov. 12. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát téged sem az eszedért fognak elvinni, az már szent...

Nyilván ha elöl rövidebbre van vágva a hajad, akkor neked elöl rövidebb a hajad és azért lehetséges, hogy barátnődnek, akinek elöl hosszabb haja van, mint neked, hosszabb a haja. Így már világos, vagy fogalmazzuk meg még szájbarágósabban...?

2014. nov. 12. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg ugye az emberek különbözőek, lehet neked hosszabb a tested (fej, nyak, felsőtest), ezért egy ugyan akkora haj két különböző emberen más hosszúságúnak tűnhet.

De ha már ennyi gondotok van az életbne, akkor fogjatok egy centit és mérjétek meg egymásnak homloktól hátrafelé, akkor megtudjátok, hogy konkrétan kinek mekkora.

2014. nov. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!