Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajfestéshez megfelelő egy...

A hajfestéshez megfelelő egy hagyományos fafestő ecset ( sosem volt használva), vagy vegyek speciális hajfestő ecsetet?

Figyelt kérdés
Minden megvan hozzá, két doboz hajfesték, derék közepéig érő hajam van.Csak az ecset hiányzik, megfeledkeztem róla, ez meg ami van úgy érzem nem igazán alkalmas rá. Köszi a válaszokat.

2014. nov. 11. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában az ilyen ecsetek túl puhák... inkább vegyél hajfestő ecsetet.
2014. nov. 11. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én régebben fogkefével festettem a hajam... :)

A festőecsetek sűrű és puha sörtéjűek, ezek jól felszívják a festéket és ez pazarlás a hajfestéknél.

2014. nov. 12. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi sokáig sima festőecsetet használtunk hajfestésre, mert valahogy az volt otthon (persze használatlan volt előtte) és nem is törődtünk a dologgal. Aztán vettem egy rendes hajfestő ecsetet, és rájöttem, hogy sokkal jobb azzal dolgozni. Egyrészt tényleg nem szívja be a festéket, másrészt meg a kis hegyes vége nagyon hasznos a tincsek elválasztásakor. Potom pár száz forint volt, megéri venni egyet! :)
2014. nov. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!