Mit csináljak a nagyon kevés hajammal?
Figyelt kérdés
nagyon Kevés, vékonyszálú hajam van.. egy két hónapja elkezdtem használni a ricinusolajat mert hosszabb hajat szeretnék, meg dúsabbat is ha lehetne. Félek ettől is lett kevesebb hajam.. A hajvégek nagyon elvannak vékonyodva, de mivel növeszteném a hajam nem akarnám nagyon levágni.. Vagy a végéből mindenképpen vágassak? Folytassam használni az olajat? Másik probléma, mivel hogy vékonyszálú, nagyon hamar kócosodik, és sokat fésülöm.. Mert ha nem tenném 20 perc után borzalmasan nézne ki... emiatt is lehet egyre rosszabb állapotban? Mondom, a változás nem nagyon feltűnő, lehet csak paranoiás vagyok. esetleg Van valami sampon, hajlakk, hajspré vagy valami ami segíteni megőrízni a "Kifésült" állaptot? Mert akkor nem kéne mindig fésülni.. Bocsi ha kicsit zavaros, de nagyon aggódom, utálom a hajam :/2014. nov. 11. 18:31
1/1 anonim válasza:
van a L'oreal-nak hajszálvastagító kollekciója, az lehet jó.:) szerintem vágasd le, mert a kevés hajad lehúzza a súlya, így lapul le. tupírozd, hajlakkozd, hajhabozd, amivel dúsabb hatást érhetsz el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!