Csak én járok így a frizurával?
tegnap 10:04
Azért nem szeretem ha göndör mert akkor olyan mint az Omega együttes énekesének Kóbor Janinak a haja. Göndör de ezerfelé száll, és inkább kócosnak néz ki az ember.
Utolsónak. Nagyon jól le van vágva, a gond az, hogy én nem tudom beszárítani úgy ahogy a mesterfodrász csinálja..Valamiért én nem tudom a göndörséget kiszárítani belőle..Hogy ne legyen kócos hatású.
Megint én vagyok, és vitáznék... :)
Lehet, hogy jól van levágva, de csak az tud vele bánni, aki szakember. Tehát én ezt mégsem mondom jónak, hiszen te semmire nem mész vele.
Lehet, hogy a göndör hajaddal kellene megtanulni bánni. (fodrászként mondom, hogy jól járj)
Időpont ma 10:13
Mondom még egyszer:
1. a göndör haj inkább kócos, loknis.. Ha megfésülöm ezerfelé száll, kezelhetetlen. Ha nem fésülöm kócos. Olyan mint Albert Einstein vagy Kóbor János haja.. Fodrászként nyilván te is különbséget tudsz tenni a göndör és kezelhetetlen haj között.
2. Mesterfodrász aki a Vígszínház fodrásza csak ért a munkájához.
3. A frizura jó. Szépen van levágva, festve, és szépen van beszárítva.
De ha megmosom, akkor én otthon már nem vagyok képes ugyanolyan szépen beszárítani. Talán mert nem látom hátul a hajamat vagy nem jó a körkefém? Vagy a hajszárítóm??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!