Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vágassam vagy növesszem a hajam?

Vágassam vagy növesszem a hajam?

Figyelt kérdés
Kinek mi tetszik? Szerintetek? A hajam természetesen göndör de szoktam vasalni úgyhogy, nemtudom eldönteni, hogy növesszem, és hagyjam göndören, vagy vágassam le rövidre és vasaljam majd amikor csak kedevem esik. Ja KEREK ARCOM van, magas homlokom, és növelem a frufrum szóval már majdnem az orromig ér, ezért is kérem ki a ti véleményeteket. Ha lehet irjátok oda a nemetelet, és a korotokat. Légyszi linket is rakjatok fel. Előre is köszi!
2010. jan. 27. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kerek archoz az oldalfufru áll jól, mert az nyújtja az arcot, és szerintem a hosszabb szép, de a hosszút is tudod vasalni, és szépen feltupírozni, beállítani.
2010. jan. 27. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Boccsi azt elfelejtettem odaírni h Lány-16 év.
2010. jan. 27. 22:14
 3/5 A kérdező kommentje:
semmi baj :) amugy énis ebben gondolkodtam, mármint az oldalfrufruban. köszi. Kérhetek még véleményeket?
2010. jan. 28. 06:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz nekem nem kerek az arcom, hanem ovális, de nagyon bejött az oldalfrufru. Ilyen hajam volt, csak szemöldökig érő frufruval: [link]

Viszont hosszú göndör hajjal is jól nézhet ki (bár nem tudom pontosan, hogy mennyire göndör a hajad). Rövid haj frufruval, ami szintén csinos: [link] , csak ezt göndören már nem tetszene.

2010. jan. 28. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen. ez a baj.... amugy csak a kérdésemre nem válaszoltál, de adtál ötleteket :) valakik még? légyszives irjatok!
2010. jan. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!