Fehér szerű foltok vannak a hátamon, de sok, mit tegyek ellene? Valakinek volt már ilyen problémája?
Figyelt kérdés
Már több mindent próbáltam de semmi!2014. nov. 9. 23:40
1/7 anonim válasza:
Kanalas bőrgyógyászt próbáltad, már?
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem, de már voltam bőrgyógyászhoz krémet kaptam, de semmit nem használt!
2014. nov. 9. 23:46
3/7 anonim válasza:
szerintem napgomba! egy eve nekem is volt es csak akkor tuntek el a feher foltok mikor elmult a nyari barnasag....
4/7 anonim válasza:
ja es ha kaptalkencet borgyogyasztol kenegesd lelkesen mert a kenocs csak a gombatelepekre van. elozo voltam
5/7 anonim válasza:
Jó lenne tudni mik a fehér foltok, doki mit mondott? Pattanás után maradtak nekem fehér foltok, az hámlasztással tüntethető el. Bár engem nem zavarnak, szóval nem foglalkozok vele. Alapból is fehér a bőröm, nem feltűnő.
6/7 anonim válasza:
És esetleg elárulnád azt is, hogy mit mondott a bőrgyógyász, milyen kezelést kaptál és mennyi ideig kenegetted...? Milyen egyéb dolgokat próbáltál? Vagy találgassunk tovább feleslegesen?
Egyébként én is gombára tippelnék, ha a szükséges ideig kenegetted (több hét) és már nincsenek újabb foltok, akkor nyugi, el fog múlni, ez már csak a helye, de az sajnos akár több hónapig is megmarad. Amíg nem múlnak el teljesen, tilos a napozás és a szolizás.
Ha pedig még mindig terjed, akkor vissza kell menni az orvoshoz és megmutatni, kapsz rá másik szert.
7/7 anonim válasza:
napgombaa fejbőrödet is kezelni kell onnan ered bőrgyógyász ír fel gyógyszert csak szólok h nem múlik el hamar barátnőmnek nyár óta van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!