Fodrászok! Ajánlanátok nekem a kreatinos hajkiegyenesítést?
A hajam teljesen kezelhetetlen. Nagyon dús, erős szálú és gyakran összegubancolódik, amit nagyon nehezen lehet kifésülni. Már nagyon régóta gondolkozok rajta, hogy bevállalnék egy hajkiegyenesítést, mert ha tényleg szép eredményt mutatna nekem megérné az árát, ugyanakkor nagyon félek, hogy totál tönkreteszi a hajamat. Mert amellé, hogy ilyen sok van, még száraz is és töredezett a vége. :( Félek, hogy az csak még jobban rontaná az állapotát.
Ti mit javasoltok? Vágjak bele?
Én semmiképpen nem ajánlom neked. Agyonra van dicsérve, de gondolj bele. Az is csak egy kémiai kezelés. A hajad felszíne nyilván szebb lesz, de ahogy nő majd lefelé, megint elölről kell kezdened az egészet. Ráadásul lehet hogy egy ideig szép, de aztán megint csak bosszúságot fog okozni, mert a kutikula nem fog visszazáródni, ha egyszer megnyitják. Barátnőm haja olyan lett, mint a szalma 3 hónap után. Ajánlok neked egy nagyon jó olajat.
Hajmosás után, próbáld meg vizesen kifésülni a hajad. Persze ha már törölköző száraz, akkor. És 1-1 pumpálásnyit nyomj a tenyeredbe, dörzsöld össze, és vidd fel szépen, a hajtövekre viszont ne tegyél.
Próbáld ki a wellla samponokat, szerintem jó választás lenne, nézz utána. És próbáld ki ezt. :)
(Wella Professionals Oil Reflections olaj) - Ha nem mutatná a linket.
Köszönöm szépen a tippeket!
Én is ettől tartottam egyébként, mert azt gondoltam, hogy egy ideig szép lesz, de miután kimegy belőle, úgyis visszatér a régi állapota. :( Évekig meg ezt sem lehet csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!