Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullik a hajam, most voltam...

Hullik a hajam, most voltam góckutatáson, de semmi okát nem találtam. Ilyenkor mi van?!

Figyelt kérdés

Minden leleten jó.A hajam hullik. Tovább szedtem a béta karotint a kelleténél. Ez okozhatja? Előtte Wu2 sampont használtam zsíros hajra. Lehet, hogy kiszárítottam? Ha igen, mennyi idő még rende jön? Hintőport használok szárazsampon helyett. Ez okozhatja? Mondjuk régóta használom, nem hullott, a családban más is és nekik sem.

Szedek Forcapilt az előírásnak megfelelően és sörélesztőt, meg napi egy szelént. Ezek segíthetnek?

Egyik napról a másikra kezdett hullani.

Egyesek szerint őszi hajhullás. Az Meddig tart? Október 9-től hullik.

2014. nov. 8. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire hullik?
2014. nov. 8. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Megvan a napi 100 és a hajgyógyász szerint nem nő új, bár én látok kicsi hajakat
2014. nov. 8. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosítok. Vannokyan nap, h megvan a napi 100
2014. nov. 8. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor vált a haj,teljesen normális.
2014. nov. 8. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:

De már sokkal ritkább, mint volt. Eltűnt egy sor a frufrumból és, amikor összekötöm is érzem, hogy vékonyabb a csurim és könnyebb. Szerintem a hajam majd egynegyedét elveszítettem. Ez is belefér az ún. hajváltásba?

Meddig tart ez a folyamat? Mikor áll le a hullás, ha hajváltás?

2014. nov. 8. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem fér bele, pajzsmirigyed rendben? Többi hormon?
2014. nov. 9. 01:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, rendben vannak.
2014. nov. 9. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!