Tudnátok linkelni divatos férfi frizurákat?
Hétfőn megyek fodrászhoz és fogalmam sincs milyen hajat vágassak.
Most vmi ilyesmi:
oldalt és hátul rövidebbre szeretném.
26/F
Oké lenyugodtam.
A kérdésedre válaszolva: szerintem növeszd meg. Egy férfinak általában sokkal jobban áll a hosszú haj, szimpatikusabb, lesz tőle. Ha helyes, akkor még helyesebb, ha nem helyes, akkor is javít a helyzeten. Keretezi az arcot. De legyen ápolt!
Az ilyesmik nagyon sokaknak jó állnak:
Hidd el, az ecsethaj nem ad méltóságot, mint ahogy a kis divatmajmosk gondolják. Sőt, inkább elveszi. Legyen saját stílusod, és ne ezt válaszd, ami menő, hanem azt, ami neked jól áll, előnyös az arcformádhoz, testalkatodhoz.
Javítom a baromságot , amit mondtál:
A hajaknak, amiket linkeltem az égvilágon semmi köze az emohoz. Csakhogy te nem vagy tisztában a fogalmakkal, és a stílusokat. Sajnállak, hogy számodra csak az ecsetfej létezik.
Sajnos sok olyan ember van (szerencsétlenségedre te is ezeknek a táborát erősíted), aki nem bírja felfogni, akármilyen "rohadtul trendi, és menő a sérója", ha nem áll jól neki, akkor csak nevetségessé teszi magát. Na meg azzal is, ha állandóan követi a "menő hülyegyerekeket" birka módjára.
Ha akarsz nyugodtan csináltass ecsetsérót, de elárulom, ez maximum a primitív swageknek, és a hülye p*csáknak fog bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!