Szeretnék ilyen barbie szőke hajszínt de félek hogy nagyon tönkretenné a hajam a szőkítés mit tanácsoltok?
Már sokszor próbálkoztam,meg néhány fodrász is de sose lett ilyen szőke hanem sárga a hajam..most barna a hajam festett,alapból világos barna sötétszőke,vékonyszálú.Mindig is ilyen hajszínre vágytam a pasik kedvence és nekem sose sikerül tudnátok mondani jó fodrászt nem horror árakon? Bp-en?
Ilyen színt többszöri szívatással lehet elérni, ami teljesen tönkrevágja a hajat. Mire eléred ezt a színt, kb. tőből vághatnád le. Főleg, hogy írod, vékonyszálú is a hajad...
(Egyébként mióta a pasik kedvence?)
Hát sok pasinak bejön..
Hát igen attól félek én is hogy annyira tönkremenne most is száraz sajnos...:(
Akkor csak álmodozhatom az ilyen hajszínről.. esetleg a melír..?
Megint én vagyok...
Ha meg most is száraz, akkor meg pláne trapára menne az egész hajad.
A melír sem jó ötlet, mert akkor meg váltakozna a fejeden a még jó állapotú haj a szénaboglya tincsekkel.
Pasitól függ... És azt elhiszem, hogy sokaknak bejön, de kb. ugyanolyan arányban szeretik a többi hajszínt is. Legtöbbjüknek egyébként tökmindegy, milyen hajszínnel rendelkezik a kiszemelt hölgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!