Ombre haj ezzel?

Figyelt kérdés
Ombre hajat szeretnék. Nem szeretném festetni a hajam, viszont sokan mondják, hogy a citromlé, a kamillatea világosítja a hajat... Lehet így is ombre hajat csinálni?
2014. nov. 5. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
ha alapból világosabb a hajad, akkor 1-2 árnyalatot világosíthat rajta. sötét hajnál szinte semmit nem ér.
2014. nov. 5. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Barna a hajam (nem annyira sötét, inkább mogyoró) , de a vége alapból világosabb mint a teteje, a nap miatt, ahogy kiszívta... Nemtudom, hogy használna-e.
2014. nov. 5. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Abból legfeljebb vöröses-világosbarnás lenne ha világosodna is... szőke nem lesz belőle, ezek nagyon gyenge módszerek, sok világosításra nem képesek, csak ilyen alig észrevehetőre.
2014. nov. 5. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha aktuális még akkor... nekem világosbarna hajam van a nap szépen kiszokta szőkíteni mintha melírozva lenne :) Egyszer kipróbáltam hogy citromlé mézzel összekeverve és az a hajamra úgy hogy nem folyt le kiültem a napra 30_40 percet utána lemostam és bizony megjelentek itt-ott szőke tincsek szóval minél többször csinálod annál több szőke tincsed lesz.
2014. nov. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!