Hát ha nagyon rövidre szeretnéd vágni a hajad, akkor teljesen jó, a Férjemnek is azzal vágjuk a haját. Szegény kopaszodik fölül, így ott 9 mm-esre, oldalt és hátul meg 3 mm-esre vágom, így majdnem teljesen egységes lesz, így kevésbé feltűnő a kopaszodás. Bár a Mickey egeresedéssel így sem tudunk mit csinálni.
Teljesen jól megfelel a célnak ez a gép, mert nagyon egyszerű hajat vágni vele, szóval egy abszolút amatőr is képes vele szépen vágni. Persze, ha van szimmetriaérzéke.
Magadnak biztos, hogy nem tudod levágni, így meg kell kérned valakit.
2014. nov. 5. 19:30
2/6 anonim válasza:
A hajnyíró gép egy fodrász eszköz. Úgy nyír, ahogy a fodrász beállítja. 10 mm-es hajhosszúságig fodrász nélkül is elmegy nekem is úgy nyírja a párom. De normális frizurához CNC vezérelt hajnyíró gép kellene! Olyat meg még nem láttam, mert nagyon drága lenne kivitelezni.
2014. nov. 5. 19:36
3/6 A kérdező kommentje:
A 41mm felülre az nem olyan rövid az 4cm a fodrász eddig ugy vágta, hogy oldalt 3mm felűl meg ollóval.. és felül kb 4cm szokott lenni.. és akkor ezzel is kb olyan lesz felül mintha fodrasz vágta volna ollóval?
2014. nov. 5. 19:42
4/6 anonim válasza:
Attól függ milyen a hajad, mert a páromnak erős haja van, hajvágóval nem lehet felül levágni mert nem nagyon viszi, meg összevissza nő, szóval lehetetlen... ollóval kell, de szerintem azt is bárki meg tudja csinálni otthon. Max megnéz előtt egy youtube videót ha nem tudja hogyan kell.
2014. nov. 5. 21:21
5/6 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nyugodtan próbálkozz, mert gyakorlat teszi a mestert. Legfeljebb, ha nem sikerül újrakezded nulláról. Ne izgulj, majd megnő!
2014. nov. 5. 21:24
6/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen frizurát akarsz csinálni magadnak. Ha beéred olyannal, mint emilyen Wentworth Millernek van a Szökés című sorozatban, akkor te magad is elvégezheted. Viszont minőségi hajnyírót vegyél, ne holmi gagyit a kínai piacról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!