Hogyan legyen ilyesmi hajam?
twice.hu/wp-content/uploads/2012/12/ferfi-rizura2013-1.jpg
Ezen a képen, a bal oldalihoz hasonlót szeretnék, azzal a különbséggel, hogy ennél azért kicsit rövidebbet, és azért ne ennyire kócosan, szeretném ha a legtöbb hajszál egyfelé nézne. Így kellene
Egyébként 15 vagyok.
A hajam inkább ilyen "dróthaj", egyébként felül mindig ritkítom, azzal a fogas ollóval, ami ilyen apró hajat csinál, olyan mint ha vaspor lenne XD
Hát igen, az első az, hogy megmutatom a képet a fodrászomnak, és úgy megnyír, hogy így tudjam megcsinálni.
A kérdéseim:
-Milyen anyaggal, eszközzel állítsam és formázzam olyanra, amilyenre szeretném, de közben szeretném hogy megőrizze nagyjából a természetes állagát, ne legyen fényes, meg ragacsos.
Persze ha szépen akarom, kell anyag, de biztos meglehet hogy azért stimmeljen.
Ez volt a formázás kérdése.
A másik az, hogy milyen gyakran kellene fodrászhoz mennem, hogy megtartsa ezt a szintet?
De egyébként mindig rövidebbre fogom kérni, és ha megnő egy kicsit, akkor is ilyen lesz, csak nagyobba, és utána megyek csak.
Így milyen gyakran kell?
Ez azért tetszik, mert azért mégse olyan félrenyalt, oldalt kopasz páva haj, de azért divatos.
A fodrásztól majd balzsam tanácsot kérek, mert ha gyakran formázom, akkor az károsítja gondolom és valamivel "gyógyítani" kell.
Köszönöm szépen a választ.
Igazából elöl megáll és elöl nézetből tök olyan mint a csávónak, de a fejem tetején nem igazán, és olyan mintha valaki rávágott volna a fejem tetejére és lelapult, elöl pedig felnyalta valaki :DD
Női fodrász, de a fia is hasonló stílusú, és tud mindent.
És a hajlakkot hogy használjam?
-a fújáskor milyen legyen a haj, full száraz?
-hogy csináljam, fújás közben fésüljem fel?
-kb. milyen messziről fújjam?
Ja és melyik a legjobb hajlakk ilyen célra?
Vagyis lehet hogy elég a gyengébb is, vagy valami.
Persze erre csak én tudhatom a választ, de honnan tudom, hogy éppen erősebb vagy gyengébb kell?
Annyira nem szeretnék sokat venni, hogy kísérletezzek, mert sok pénz lenne, meg rajtam maradna, bár anya meg tesóm elhasználnák, de akkor is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!