Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem hagyhatom abba a...

Miért nem hagyhatom abba a bajusz gyantázását, ha már egyszer legyantázom?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert kinő. Vagy nem rosszul fogalmaztad meg a kérdést? Mert ez egyértelmű :)
2010. jan. 26. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
abbahagyhatod... ki mondta hogy nem?
2010. jan. 26. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármikor abbahagyhatod, de akkor meg bajuszod lesz. Választhatsz: leszeded vagy viseled.
2010. jan. 26. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem egy kérdésnél írták, hogy ha egyszer legyantázom, akkor már mindig le kell.:S És ezt nem értettem, mert pl. én félek nagyon, hogy meg fog erősödni a gyantázás után a bajusz:S Mindenki mást mond.:( Viszont eddig szőkítettem, de nagyon félek átállni a gyantázásra, mert nem szeretnék 20-30 éves koromra férfias bajuszt.:(

Azért köszi a válaszokat:)

2010. jan. 26. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

NE AGGÓDJ:))

dehogy erősödik meg!!!!!

sőőt gyengülni fog , kis pihe szőr fog nőni alig fog látszani ,minél többször gyantázod annál jobban fog ritkulni.Valakitől azt hallottam hogy fogyó holdnál érdemes szőrteleníteni mert jobban fog ritkulni és tartósabb.HA van rá mód akkor kozmival csináltasd.vagy boltban vegyél arcgyantát.

2010. jan. 26. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A gyantázástól gyengül, a borotválástól erősödik. A szőkítőtől meg ugyanúgy látszik, hogy bajuszod van.
2010. jan. 26. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:

férfi bajuszod sosem lesz, mivel nő vagy, és ha a hormonjaid jól működnek, sosem fogják engedni h férfi bajuszod legyen. mivel nő vagy. akár borotválhatnád is, férfi bajuszod akkor sem lenne sohasem.

amúgy akármikor abbahagyhatod a bajusz gyantát, semmi sem fog történni, ugyanolyan leszel mint amikor elkezdted.

2010. jan. 27. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én a hónaljamat borotváltam (szúúr) és egy idő után gyantáztam már hideg gyantával (áúccs) fájt de azóta nem olyan erős a szőr és nem is szűr annyira :)))

14/l

2010. jan. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!