Hogy használjam a ricinusolajat? (hajra)
Leginkább sehogy, mert hashajtáson kívül nem jó semmire. A hajnövekedést nem gyorsítja a közhiedelemmel ellentétben, egy-két embernek placeboként bejött, de valószínűleg, ők is csak bebeszélték maguknak, hogy egyáltaln csinált valamit.
Zsírosítja a hajat és csomókban fog hullani.
Előzővel egyáltalán nem értek egyet.
Először is, közel sem elég fél óra, nem véletlenül mondják szakemberek, és tapasztalt felhasználok az 5-6 órás használati időt.
Elsősorban nem hajpuhító hatású, (bár az is) de inkább fényesítő.
Samponhoz balzsamhoz semmiképpen ne keverd, és ne kerüljön semmilyen úton a hajtöveidhez, mert olaj, és a olaj eltömíti a szőrszálak kimeneti nyílását, bejut rajta , és erőteljes hajhullást okoz. Sokan mondják, hogy hullott a hajuk a ricinus olajtól. Ez a nem rendeltetésszerű használatnak tudható be, Te ne tartozz közéjük.
na most már nem tudom mit higyjek,mindenki mást mond.
Akkor mit használjak a hajamra mert nagyon vékonyszálú,töredezett és száraz,rádásul még hullik is :c
Tonikot is használtam 5 hónapig,nem lett jobb.az én hajamon már semmi nem segít :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!